SET RESDUNG

Resdung @ sinus

Kalau sebut ja resdung, semua orang tahu dan hampir semua orang ada masalah resdung.

Apa tanda-tanda kita ada resdung?
1. Kerap bersin
2. Alah habuk
3. Alergik makanan tertentu seperti seafood, kalau makan ja habis gatal2 atau naik jerawat.
4. Jerawat
5. Gatal-gatal di kerongkong, hidung dan kemaluan.

Bahaya ke resdung?

Bahaya la sebab salah satunya tak selesa dan boleh buat kita hilang keyakinan diri.
Nikmat hidup pun kurang sebab tak boleh makan sebarang dan kena cerewet memanjang.

Kalau tak jaga, silap haribulan boleh rompong hidung orang tua2 kata. 
So, kenala rawat..jangan biar lama-lama apatah lagi jika wanita.

Camana nak rawat?

Banyak petua nak rawat resdung, tapi kadang-kadang leceh.
Pernah buat yang perasap, yang bubuh dalam hidung sampai perit rasa..yang guna buluh dll..tapi dok macam tu juga.

Haa.. kat sini saya nak share satu SET RESDUNG yang tak payah perasap , tak pedihkan muka dan hidung dan boleh diambil sesiapa sahaja iaitu 

2. VITAMIN C



VITAMIN C
Alfalfa
 Jom kita tengok apa kata pengguba SET RESDUNG ni:
Testimoni 1

Testimoni 2
Anda digalakkan untuk ADD ON:
1. B-Kompleks
2. Nutriferon

Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...