Home » , » Testimoni Set Kulit Shaklee

Testimoni Set Kulit Shaklee

Set Kulit Shaklee

Harini saya nk kongsi testimoni sendiri setelah 3 bulan menggunakan set kulit shaklee.ini kira ekslusif sbb sy x pernah share testimoni muka sy dlm mn2 blog n fb..maluu..tp demi nk tunjukkan keberkesanan set kulit ni utk sy yg mungkin boleh memberi manfaat kepada saudara saudari di luar sana..sy gagahi jua..hehehe.suami pun benarkan dgn syarat jgn tunjuk muka penuh..sy yg menurut perintah..jd bg yg tak percaya..boleh jumpa berdepan klu nk tgk sy tipu atau tidak.

Semlm sy bgtau ni hasil 3 bulan..klu 3 thn..tunggu naa..walau ramai dh tegur perubahan sedikit muka sy..tp yg lebih bmakna bila suami sendiri tegur..eh..muka npk dh mkn ok.."wahhh..rs mcm terbang di awan biru..senyum klu boleh sampai ke telinga..lama dah tak tersipu2 malu..bkn sng en suami nk puji mak jemah oii..


Nanti kita update lg ya klu kulit kita makin ok..ni xde edit2 bg licin n flawless..ni original dr cahaya kamera..

setakat arini sy mmg bpuas ati dgn shaklee..ni la rs supplement yg sy boleh mkn lama n agk berdisiplin..cuma klemahan sy tgh proses elak minum nescafe..addicted..klu sy xamik kafein..rasa kulit sy mb much2 better than this..disebabkan sy kurang disiplin dr segi mkn minum..lmbt sket resultnya..

Nnt once bjaya reduce n stop kafein..i eill update result kulit sy dgn set shaklee ok..

So..bg yg nk berubah mjadi owesome kulit muka..bosan asyik kulit rupe itu je..moh le pm sy..sy sgt memahami sbb dy pun dlm situasi yg sama..kita berusaha..insyaAllah betjaya..biar lambat asal bjaya dr xde usaha utk berubah lgsg..

NO.TEL:013-2783475 (Salina)
COD:Sekitar puchong, putra height


Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...