Home » » Berjaya dengan Kerja Dari Rumah

Berjaya dengan Kerja Dari Rumah

Jutawan Surirumah

Sapa kata jadi surirumah takder duit, hanya harap duit suami jer..
itu maybeb erlaku zaman dahulu kala kot..
lani takder dah istilah surirumah goyang kaki tunggu perabis duit suami ja,
Nak tahu macamana jadi surirumah berjaya?
Bisnes online dengan syarikat ternama la..


Ramai kawan saya berhenti kerja hanya untuk bekerja di rumah.. sanggup melepaskan gaji ribu riban untuk menikmati jawatan surirumah dan ibu sepenuh masa disamping duit penuh poket..(( lagi banyak dari masa kerja ofis hour dulu)
wow...jeles dengar..
tapi tiada yang datang bergolek melainkan usaha yang gigih..
dengan Shaklee, usaha gigih dan tak perlu teruk sangat pun sebab kompeni dan produk dah terkenal..anda cuma perlu konsisten.

Ni kawan sekolah saya
Kawan sekolah saya ni Farihah, dia berkecimpung dengan Shaklee selama dua tahun dan kini sepenuh masa surirumah sambil menikmati gaji 5 angka dan bonus2 lain yang tidak pernah dinikmati sewaktu bekerja makan gaji dulu. 

Shaklee bukan sahaja menawarkan pendapatan lumayan, 
anda juga boleh mendapat pelbagai jenis bonus berdasarkan kelayakan
1. bonus kereta
2. bonus melancong ( luar dan dalam negara)
3. bonus umrah ( boleh bawa ahli keluarga)
4. bonus insentif

Peluang yang ada dalam Shaklee

Jika ada yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 
jangan malu dan segan untuk hubungi saya.
Jom sama2 menjana pendapatan agar kita dapat menjadi manusia yang boleh berbakti pada orang lain.



Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).


Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...