Home » » Soal Jawab : Keahlian Shaklee

Soal Jawab : Keahlian Shaklee

Menjadi Ahli Shaklee

Q: Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?
A: Banyak kelebihannya:
1. Kita beli barang, kita dapat point.
2. Kita dapat point, kita dapat cash bonus
3. Kita dapat beli barang dengan harga ahli dan jual dengan harga runcit pada yg lain..disitu ada untung runcit.
4. Kita dapat beli barang Shaklee pada harga promosi mengikut bulan promosi.
5. Diberi akaun online.
6. Kalau berjaya mencecah point tertentu, banyak insentif yg lebih istimewa seperti:
    - percuma kereta, melancong, cash, produk dll.
7. Shaklee syarikat terkenal dan dah lama, jadi tak perlu susah payah nak promote sangat, orang kenal..cuma kita jela kena promote diri kita yang kita ni pengedar Shaklee.
8. Jadi ahli, otomatik jadi pengedar. Samada nak edar atau tak, terpulang. Tiada paksaan.
9. Pembelian boleh secara online atau offline...amat mudah.

Q2: Perlu ke mencari downline?
A: Tak wajib pun cari downline sebab kita boleh jana pendapatan dgn sendiri..banyak sales banyakla income. Kalau banyak downline pun tp tiada sales, tiada juga income. Dlm Shaklee, pendapatan berdasarkan usaha sendiri bukan atas pijak kepala orang bawah...tu istimewa..tiada penindasan. Besides, kita daftarkan ahli baru bawah kita pun, tiada komisen pun cuma sekadar seronok dan menambah point group kalau dia aktif.

Q3: Habis tu, apa kelebihan kalau kita daftarkan ahli?
A: lorr..sudah dibilang diatas, klu kita sorang2 je ahli..kita je la dapat point.sian orang lain yang juga pengguna Shaklee..biarla dia beli dan dia pun rasa point pembelian dia.
Untung dia dapat cash rebate..minimum 5% dari pembelian klu cukup point. Banyak tu..

Q4: Perlu ke renew keahlian setiap tahun?
A: Tak perlu..asalkan kekalkan pembelian setiap tahun..maksudnya asalkan ada urusniaga dikira aktif...klu kompeni lain, ko aktif ke pasif ke..tetap kena renew kan..rugi tu..harga nak renew tu dah boleh beli produk dah.

Q5: Boleh buat dropship?
A: awat tak boleh pulak..mmg ramai dah pun buat lagu tu. Kita order, Shaklee hantarkan. Goyang tangan je taip kat www.shaklee2u.com.my..

Q6: Boleh buat stok?
A: suka hati..tak nak buat stok pun takpa. Order berdasarkan permintaan, tiada kerugiaan disitu.

Q7: modal berapa kalau nak serius berkecimpung?
A: Modal zero. Yg perlu cuma handphone dan internet..premis oun tak payah.dok ja kat umah sambil promote yg kita pengedar..klu tak kenalkan diri sapa yang pun tak tahu.

Q8: Mahu tapi malu la nak promote.
A: Boleh suruh oranglain promotekan kita...tapi sebaiknya diri sendirila..barula ada kepercayaan disitu sbb Shaklee bukan produk cikai. So, don' t worry.
Kita dok tulis luahan hati, viral benda yg tak brapa betul..lagi malu sebenarnya. Ni nak tulis sesuatu yg bawa kebaikkan pada semua, nak malu pa.

Q9: Saya nak jadi ahli Shaklee dgn percuma..macamana?
A: hubungi saya di nombor ini. 013-2783475.
Kursus Percuma: Sharing

Master Roslan: Retire young retire rich


Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).


Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...