Home » , , , » Jom Jana Pendapatan Dengan Shaklee 2

Jom Jana Pendapatan Dengan Shaklee 2

Sambungan Artikel JOM JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Hari ni saya nak share sambungan artikel saya terdahulu.

Apa yang berlaku apabila anda sudah menjadi ahli Shaklee yang menjana income dengan Shaklee?

Adakah hanya dengan bonus 21% sahaja yang mampu anda dapat?
Oh..sudah pasti tidak.

Bila anda kali pertama mencapai bonus 21% dengan 3000uv, anda layak digelar Supervisor dengan bonus hampir RM2000.


Pangkat tersebut tidak akan hilang walau bulan berikutnya anda tidak efektif iaitu jualan tidak lagi mencapai 3000uv, cuma of cos la efek bonus, Baikkan Shaklee sebab tak tarik balik title yang kita dah susah payah dapat macam sesetengah bisnes, bila tak capai target, terus kena mula dari bawah semula.

Selalunya, bila kita dah mula mencapai Supervisor, kita sudah ada anak-anak Shaklee yang mendaftar keahlian dibawah kita.

Kena jaga elok-elok which is maybe ada antara mereka hanya nak guna produk sahaja dan mungkin ada antara mereka setelah serasi dengan produk terus rasa nak sharing produk tersebut dengan kengkawan.

Berikut adalah pangkat atau step yang akan dilalui atau diperolehi jika jualan ada peningkatan.

No sale no income..standard la nama pun bisnes.
Yang penting bukan bisnes goyang kaki dengan mencaras orang bawahan.
Tak baik tau..tak berkat..

Bermula pangkat paling bawah iaitu supervisor hingga ke paling atas iaitu Master Coordinator. Seiiring dengan kenaikan pangkat, maka bertambah juga pendapatan.

Selalunya bila sudah mencapai coordinator, kerjaya sudah stabil dan ramai pengedar Shaklee mula fokus hanya pada Shaklee. Tetapi itu adalah pilihan masing-masing dan tiada paksaan. Ada yang masih dengan kerja hakiki walau pendapatan Shaklee berkali ganda dari gaji kerja hakiki.

Selain menawarkan pendapatan berdasarkan jualan peribadi, Shaklee juga menawarkan:
1. Bonus jualan kumpulan
2. Car bonus
3. Tajaan percutian dalam dan luar negara
4. Anugerah
5. Leadership Bonus

Kebanyakkan orang mula dengan Shaklee kerana produk. Jadi tiada istilah pasaran jadi tepu kerana Shaklee ada produk untuk dijual dan telah menapak sekian lama di Malaysia malah juga di dunia.

So, apa tunggu lagi. Jom daftar keahlian dengan saya.
In sha Allah...kita sama-sama tingkatkan pendapatan diri dan keluarga tanpa korbankan masa dan tenaga berlebihan.

Anda boleh fokus samada hanya online atau offline.

Saya mengalu-alukan kehadiran anda dalam keluarga saya.

Salam sayang,

Puan Salina Mohamed
013.2783475
SID: 1179268

Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).






Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...