Home » , , » Keputihan Ancaman Wanita

Keputihan Ancaman Wanita

Gara-gara keputihan, isteri dibunuh.

Bila terbaca satu kisah viral di facebook berkenaan seorang isteri yang malang, akibat masalah keputihan yang dialaminya menyebabkan suami yang dangkal ilmu telah membunuhnya.

Bukan sekadar membunuh tetapi telah menfitnah isteri yang suci dengan menuduhnya curang.

Keputihan je pun..tapi tu la..jangan ambil mudah walau pada perkara yang kita nampak remeh tapi pada seseorang yang lain mungkin besar.
Yang penting kita jaga diri kita dan berhati-hati. Once dah jaga, nak jadi juga yang tu baru dikatakan takdir.

Sangat malang si isteri punyai suami sebegitu. Cuma apakan daya, ilmu ni kita tidak boleh ajar kalau mereka tidak mahu belajar.

Si suami patut tahu beza keputihan dan air mani. Paling tidak tanya dan percaya saja pada isteri kerana perbuatan jahat andai dilakukan lama-kelamaan akan terbongkar juga.

Maka, wanita di luar sana termasuk diri sendiri. Jika punyai suami yang bijak pandai sekalipun, dapat bezakan keputihan dan air mani sekalipun tetap tidak bermakna anda boleh biarkan saja keputihan itu bermaharajalela.

Takut bukan dibunuh, tapi dibuka pula cawangan baru kerana kita dikatakan tidak pandai jaga kebersihan diri. ( alasan sangat kan..)

Tak kisah la apapun, yang penting kita buat untuk diri sendiri sebab keputihan ni bukan sesuatu yang boleh dibanggakan kecuali kulit dan hati yang putih.

KEBURUKAN KEPUTIHAN

1. Ketidakselesaan pada wanita kerana akan mengotori seluar dalam.
2. Jika melampau, boleh menyebabkan jangkitan kuman. Sila alert dengan warnanya.
3. Boleh menyebabkan kegatalan pada anggota sulit.
4. Berbau
5. Boleh menganggu janin jika hamil kerana ia berpunca dari kulat.
6. Hubungan intim tidak selesa.
7. Suami juga boleh dijangkiti terutama suami yang ada penyakit imun rendah seperti diabetes dan kanser.


Maka, jangan tunggu masalah menjadi sangat serius baru nak berubat.

Di sini, ingin saya kongsikan 2 produk asas yang sesuai untuk wanita yang alami masalah keputihan. Telan je dan sila konsisten.

1. GARLIC
2. ALFALFA



Jom dapatkan dua produk ni.

Nak lagi murah dapatkan pada harga ahli.

Yang best, bukan sekadar selesaikan masalah keputihan, kesihatan juga akan bertambah baik in ShaAllah.

Hubungi saya untuk keterangan lanjut.

Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).






Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...