Tak Nak Sembelit

Sembelit? Tidak lagi!


Semalam telan herblax + Ostematrix .



Hari ni alhamdulillah...

Clear...tak de pun memulas ke sakit perut ke..

Itupun saya cuma ambil dos sket je.

Sesetengah orang yang mula ambil Herblax akan alami sedikit memulas sebagai signal perlu ke tandas..tapi untuk diri saya, bila dah biasa ambil, saya tidak lagi alami tanda tersebut.

So, sesiapa yang alami masalah sukar membuang, mungkin ada beberapa perkara yang perlu dipertimbangkan.
  1. Corak pemakanan
  2. Pengambilan air
Jika kedua- dua di atas sudah ok, mungkin anda perlu supplemen sebagai back up. Kadang-kadang, masalah lemah otot juga efek kesukaran untuk membuang selain serat tidak mencukupi. 

Ini kerana proses pembuangan najis memerlukan lengecutan dan pengenduran otot untuk singkirkan najis.Jika otot tidak kuat, boleh mengundang sembelit.

Yang bestnye...kalau konsisten ambil Herblax ni, boleh inchloss juga tau sebab:

1. usus jadi bersih,
2. toksin berkurang dalam badan
3. Badan lebih bertenaga.


Manakala Ostematrix pula sesuai sangat untuk orang yang:

1. Tidak suka minum susu
2. Selalu alami kejang otot
3. Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu
4. Pentingkan kesihatan tulang
5. Alami sembelit dan migrain
6. Sukar tidur


Jangan ambil mudah ya jika kerap alami sembelit ni. Takut jika dibiarkan boleh membawa kepada mudarat lebih besar iaitu kanser kolon.

Jom hubungi saya untuk dapatkan produk elak sembelit. 

====================================

Produk sesuai untuk elak sembelit:

1. Herblax
2. Ostematrix
3. Alfalfa
4. Lecithin

====================================




* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak). 

Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...