Home » , , » Bebas Cyst dengan Vivix

Bebas Cyst dengan Vivix

PERKONGSIAN: BEBAS CYST DENGAN VIVIX




Hari ini terpanggil untuk berkongsi cerita yang dikongsikan dalam group besar Shaklee saya.

Kisah seorang anak yang risaukan ibunya yang mengalami cyst.

====================================================================
CikNa Tak berkira belikan Vivix untuk maknya sebab hatinya cuma ingin lihat maknya sihat 

Pada 22/12/16 mak ada appoinment mak dengan doktor

Dua bulan lepas mak CikNa disahkan Cyst sebesar 5cm, doktor ingin buat surat refer hospital untuk buat operation sebabnya doktor kata sudah tahap bahaya sebab takut ianya merebak ke Ovari lain.

Mak cakap dengan doktor saya nak tangguh. Mak selalu mengadu sakit apabila kedatangan haid, rasa perut merengat-rengat lain dari yang lain hingga tidak sedar rupanya ia adalah Cyst yang sudah lama bertapak dalam tu!!! 

Allah, kesiannya mak syurgaku ini . Hati anak mana yang sanggup melihat mak dan ayahnya tak sihat ke, sakit ke

Luluh jantung CikNa bila memikirkan sebelum ni apa yang mak tanggung. Kalau dahulu mak dan ayah CikNa sanggup buat apa sahaja untuk anak-anaknya, kali ini sebagai anak CikNa membalas semula. Bila tahu mak CikNa ada cyst, tanpa berlengah, terus CikNa belikan mak vivix.

Yess!!! CikNa belikan vivix untuk mak hasil simpanan duit CikNa sendiri masa tu.Tak pikir apa-apa pun masa tu, walaupun harganya agak mewah, TAPI lagi mahal nilai kesihatan mak dan ayah. Cukuplah mata melihat mak dan ayah CikNa sihat, cukup lah melihat mereka tersenyum indah . Mereka jauh dari CikNa, dan jauh dari keluarga.

Mereka yang mengajar CikNa dan adik-adik belajar A,B,C, membaca semua. Kebahagian kita yang sekarang kerana adanya doa mak dan ayah kita selama ini.

Tarikh keramat 22/12/16 pada hari inilaj tarikh penting buat CikNa, syukur padamu Ya Allah 
Doktor sahkan yang mak tak perlu lagi ambil ubat hospital, itu petanda yang baik. Sujud syukur pada mu Ya Allah. Engkau la Maha Penyayang. CikNa selalu pesan dekat mak, mak buat solat hajat selalu sebelum dan semasa makan VIVIX ni.

Allah bantu, sebab Allah tahu kita usaha ,bukan duduk meredhakan diri sahaja.

Bantulah keluarga, sayangi mereka

====================================================================

Kenapa Vivix?


Vivix merupakan produk Shaklee yang mengandungi bahan aktif resveratrol dan poliphenol yang merupakan bahan penting dalam membaiki dan mencegah sel dari kerosakan radikal bebas. 

Kerna itu dikatakan Vivix mempunyai antioksidan tinggi. 

Testimoni :


* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak). 

Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...