Home » , , » Rahsia Penjagaan Wanita

Rahsia Penjagaan Wanita

Rahsia Penjagaan Wanita

Jadi wanita ni banyak hal kena jaga. Orang cakap complicated sket, tapi kena amik tau la sebab nak pakai lama kan badan kita ni. Antara masalah yang kerap di alami oleh wanita terutama yang dah beranak pinak ni:

1. Kentut vagina 
Selama  ni ingat punggung ja kentut, rupanya vagina pun boleh kentut juga..tu maknanya dah loose la tu..

2. Keputihan 
 Ini disebabkan pemakanan dan tindakan bakteria.

3. Longgar
Terutama selepas bersalin, standard la kan..tapi takkan nak biar longgar sampai bila2..kena la wat sesuatu.

4. Senggugut

Banyak lagi la..takkan ampa tak tau kan.dah nama wanita.

So, kena pulak anda ni jenis yang tak suka jamu..lagi la payah.Kadang-kadang jamu ni pun kita tak tau dos dia cukup tak atau jamu ni diluluskan tak oleh kementerian kesihatan sbb banyak dah kes jamu ni dia guna bahan kimia bahaya..dia buh nama jamu tp sebenarnya bukan jamu. Jadi, silalah berhati-hati.

Jangan risau, dengan Shaklee semua masalah di atas ada penawarnya iaitu ALFALFA.


Antara kebaikan Alfalfa ni:



TESTIMONI


Testimoni Alfalfa

Testimoni Keputihan

Testimoni Grip

Nak tahu lebih lanjut berkenaan ALFALFA ni, boleh klik link berikut:


Takkan nak baca testimoni ja..cuba la sendiri baru tau kesannya. In Sha Allah jika konsisten, anda takkan menyesal sebab banyak kebaikan ALFALFA ni..seisi rumah boleh guna..tak rugi. Saya dulu bermula dengan botol kecil, sekarang terus beli botol besar..heehhehe. Kalau nak dapat harga istimewa boleh hubungi saya.

Harga Retail: RM56.98 (330 tab), RM103.35 (700 tab)

*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).

Berminat? Hubungi saya segera :
Pn. Salina (SMS/WhatsApp/Telegram : 013-2783475)
Email : pnacuina@gmail.com
Fb : Duniaku Sihat

Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...