Home » , » Kulit Lebih Cerah Dengan Vivix

Kulit Lebih Cerah Dengan Vivix


CIKGU NAMPAK LEBIH CERAH


Harini teman suami cari handphone.

Kena curi dengan anak murid.

Atas rekomen kawan-kawan, kami pun pergi la ke DirectD.

Ramai juga orang kat sana tapi mudah dapat parking.

Tiba-tiba datang seorang promoter lelaki bernama Adam.

Sambil dia promote dia pun tanya..

"Ni cikgu Xxx kan...bla..bla..

Nampak lebih cerah dari dulu."

Suami pun terus tengok saya.

Suami pun sebenarnya dah tak cam Adam tu..batch yang dah berapa lama dah..

Yang saya nak highlight di sini..

Suami hanya konsisten ambil VIVIX by Shaklee.

Bukan seorang dua yg tegur..

Memang betul berkesan..

Lagipun VIVIX mengandungi antioksidan yang sangat tinggi.

Sangat berbaloi.





PM saya ye jika berminat.

013-2783475 (Salina)

Harga Retail: RM

Harga Diskaun Saya: RM  (Anda Jimat RM )


*Harga di atas tidak termasuk harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).





Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...