KOLAGEN OH KOLAGEN

Kolagen Oleh Shaklee


Kita ni kan..kalau sebut kolagen je..terus ingat untuk kecantikan sahaja kan.
Tapi sebenarnya fungsi kolagen lebih dari tu.

Kalau dah nama keluaran Shaklee kan..of cos kualiti terjaga.
Kalau dah kualiti terjaga, in sha Allah kesan pun optimum kan.
Sapa tak suka kalau kita berbelanja dengan jumlah tertentu tapi hasil sangat memuaskan ..betul tak?
Rasa berbaloi sangat.

Kolagen ni bukan tunggu dah kerepot berkedut sampai lipat 15 baru nak ambik okay..
Bila dah usia mencecah 25 tahun, dah kena standby dah kolagen sebab kita sedang mengalami penyusutan kolagen seiring usia.

Cer test keanjalan kulit kita dengan bayi, kanak-kanak dan remaja? konfem kita kalah kan..
Tapi since kolagen ni takleh dibina dari badan sendiri, kita kena consume melalui makanan.
Yang terbaik adalah yang halus ( kiraan Dalton) agar mudah diserap oleh badan.
Jangan terpedaya dengan yang murah..ntah yang diserap berapa peratus je.

SIAPA MEMERLUKAN KOLAGEN?

1. Golongan atlet
2. Wanita hampir atau sudah menopouse
3. Individu yang mementingkan kecantikan kulit
4. Ibu menyusu
5. Individu sakit sendi

Apa yang terkandung Kolagen Shaklee ni?

Jom tengok apa kebaikan Kolagen Shaklee ni.


Apa kesan-kesan kepada tubuh badan jika kekurangan kolagen.


Meh tengok sini testimoni pengguna Kolagen.




 Bulan ni ada promosi  Kolagen Shaklee.

1. Beli 2 diskaun 5%
2. Beli 6 PERCUMA 1.


So, apa tunggu lagi.

Cepat la sebelum menyesal muka dah berkedut...

Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak).






Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...