Home » , , , , , » Atasi Resdung Dengan Shaklee

Atasi Resdung Dengan Shaklee

Resdung



Ramai juga tau yang alami resdung samada secara disedari atau tidak.

Penat dah pi perasap muka la..telan jamu la..pantang makan bagai..terliur ja bila tengok orang makan sambal belacan, laksa, seafood dan lain-lain.

Terseksa kan..

Tak dapat menikmati kehidupan syurga dunia.

Tapi..tapi..tapi..

Jangan risau..

Shaklee ada keluarkan 3 produk paling asas untuk sesiapa yang dah bosan berpantang dan asyik bersin bagai.

Ni paling asas tau..nak lagi meletop..amik la yang full set.

Percayalah..in shaAllah kalau kengkawan konsisten set resdung ni..

Allergik makanan dan habuk serta lain-lain beejaya dikurangkan dan mungkin boleh diatasi terus.



Jangan ambil mudah tau resdung ni..

Kalau dibiarkan berlanjutan dan kronik, boleh membawa mudarat besar.

Jadi pemakanan tetap kena jaga disamping back up dari supplemen yang selamat dan sesuai seperti yang saya syorkan di atas.

TANDA-TANDA DAN KESAN RESDUNG

Berikut di bawah tanda-tanda dan kesan resdung yang mungkin kita tidak peduli selama ini.


Jangan berlengah lagi untuk dapatkan produk ini.

Jika berkemampuan, boleh tambah SET RESDUNG ini menjadi lebih lengkap iaitu :

1. Vivix
2. Nutriferon

Jangan berkira untuk kesihatan kerana kesihatan adalah pelaburan yang terbaik untuk kita.

"HEALTH IS WEALTH"

*Harga pos RM10.60 (Semenanjung), RM21.20 (Sabah/Sarawak). 


Penafian! Segala maklumat mengenai produk di blog ini bukanlah bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah atau kemudaratan hasil daripada bacaan di blog ini Terima kasih..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...